Where have I been? depresjon og angst

Det har vært en veldig lang pause fra bloggen, og jeg har ikke noe annen unnskyldning annet en at jeg bare har vært i en egen bobble. Det har skjedd så mye dritt i livet mitt som har dratt ned motivasjonen min til bunn. Etter alt som har skjedd med mamma og farfar, så har jeg mistet litt lyst på livet for å være ærlig.

Det føles litt ut som jeg drukner og sliter med å holde hodet over vannet, forhåpentligvis så er det noen der ute som skjønner hva jeg mener? Jeg må innrømme at jeg sliter veldig med depresjon for tiden og at angsten min har blitt så utrolig mye værre enn det den har vært før .. Jeg vet at det kommer til å ta tid å komme seg videre og jeg er takknemlig for at jeg har gode venner og søsken som jeg kan støtte meg til, men jeg må ha lov til å ha mine mørke stunder innimellom.

Jeg vet ikke helt hvorfor jeg valgte å skrive om dette nå, kl 00:25 på en lørdagsnatt .. but here goes nothing. 

2 kommentarer

superdaddy92

30.07.2017 kl.04:34

Det er tøft å komme seg igjennom, men løsner som regel opp til slutt! Tror en del får en skikkelig hardt smell engang i løpet av livet og man vet liksom ikke helt hvor man skal gjøre av seg. men det går over med tiden :) er jo somregel kl 00:25 når man ikke får sove at man helst vil få noe av hjertet!

Tanya Rose

30.07.2017 kl.21:14

superdaddy92: Takk for gode ord .. betyr mye for meg :)

Skriv en ny kommentar

Tanya Rose

Tanya Rose24, Drammen

Jeg kommer til å blogge om studentlivet, legge ut antrekksbilder og andre ting som faller meg inn.

Følg meg gjerne på instagram:
_tanya.rose

Kategorier

Arkiv

hits